Inspirera andra med #yesfyrklövern

Vi tycker det är fantastiskt kul att se hur du använder och stylar våra produkter när du dukar och i ditt hem och precis som vi blir inspirerade av dina bilder tror vi att många andra kommer bli det också. Vi vill dela vår passion för vackra dukningar, trivsamma hem och inbjudande miljöer som inspirerar till gemenskap, därför kan det hända att vi frågar om lov att använda dina bilder i våra kanaler, då främst i sociala medier och på hemsidan.


Din text till bilden, både bildtext och kommentarer, kan vi välja att publicera i sin ursprungsform eller i redigerad form, eller att publicera bilden utan bildtext och kommentarer.


Om du ger oss tillstånd att använda din eller dina bilder, använder du hashtaggen #yesfyrklövern när du lägger upp en bild eller som ett svar på vår förfrågan i dina kommentarer. När du svarar på vår förfrågan med #yesfyrklövern intygar du följande:
• Att det är du som äger rättigheterna till dina bilder och texter.
• Att du har fått godkännande från alla eventuella personer som syns i bilden eller bilderna att överlåta rättigheterna häri. 
• Att Fyrklöverns AB användning av dina bilder inte kommer kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.
• När du svarar på vår förfrågan med #yesfyrklövern godkänner du följande:
• Du ger Fyrklövern AB (organisationsnummer) en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda bilder/inlägg, nedan kallade ”bilder”, som du har taggat eller svarat med #yesfyrklövern vid förfrågan, i vår marknadsföring, inklusive i galleriet på webbplatsen, nyhetsbrev, kataloger, e-post och annan kundkommunikation.


Härmed befriar du Fyrklövern AB från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer. Härmed befriar du och accepterar att hålla Fyrklövern och alla personer som handlar för Fyrklöverns räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.


Kan jag ångra mig?
Javisst! Om du ändrar dig och inte längre vill dela dina bilder med oss går det också bra. Det du gör då är att klicka på den publicerade bilden på vår hemsida och sedan klicka på i-ikonen i det nedre vänstra hörnet på bilden. Ikonen kommer ta dig vidare till ett formulär där du fyller i att du inte längre vill dela bilden med oss.  Eller mailar till info@fyrklovern.se


Vart vänder jag mig om jag har frågor?
Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor angående detta genom att maila till: info@fyrklovern.se